Hoteller i Bijelo Polje: få de bedste Bijelo Polje hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Bijelo Polje ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Bijelo Polje hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-26

2024-04-27


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Bijelo Polje, alle indkvarteringer i Bijelo Polje

4-stjernede hoteller i Bijelo Polje

Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Bijelo Polje

Alle 3 stjerner hoteller »

  • Hotel Dvor Bijelo Polje foto

    Hotel Dvor Bijelo Polje

    Kun en 20 minuter gåtur fra Bijelo Polje bymidte, tilbyder Hotel Dvor bagageopbevaring og et særligt rygeområde. Alle 14 lydisolerede værelser omfatter moderne faciliteter. Ekstra faciliteter…

  • Hotel Dominus Bijelo Polje foto

    Hotel Dominus Bijelo Polje

    Hotel Dominus Bijelo Polje har bagageopbevaring, en værdiboks og parkering og ligger 5 minutters kørsel fra Mezarje Loznica. Stedet er 1 km fra bycentrum og lige ved Karmin.

  • Hotel Franca Bijelo Polje foto

    Hotel Franca Bijelo Polje

    Med et vekselkontor og en hæveautomat er Hotel Franca Bijelo Polje et 4-stjernet hotel som ligger i nærheden af Crkva Svetog Apostola Petra. Muzej er en 5 minutters gåtur fra stedet.

  • Nas Dom Hotel Bijelo Polje

  • Apartmani Bjelasica Bijelo Polje

2-stjernede hoteller i Bijelo Polje

Alle 2 stjerner hoteller »

  • Hotel Royal Bijelo Polje foto

    Hotel Royal Bijelo Polje

    Hotel Royal er et 2-stjernet hotel i Bijelo Polje med gratis parkering, en terasse og en restaurant. Det ligger 10 minutters gang fra Muzej og 900 m fra Gradska dzamija.

  • Guesthouse Meče Bijelo Polje foto

    Guesthouse Meče Bijelo Polje

    2 stjernede Guesthouse Meče Bijelo Polje ligger 3 km væk fra Gradska dzamija. Overnatningsstedet byder på 24 gæsteværelser, som er indrettet med en terrasse og et skrivebord for et behageligt ophold…

Vi tilbyder 47 hoteller i Bijelo Polje Montenegro med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Bijelo Polje, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Bijelo Polje hoteller og indkvartering. Vi har Bijelo Polje centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Bijelo Polje lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.